Samarbetspartners

Skärmavbild 2021-11-11 kl. 15.36.26.png

Vår vision på Ryggcentrum Lund är att erbjuda ett brett urval av metoder som riktar sig mot besvär från rörelseapparaten (d.v.s. samspelet mellan leder, muskler och nervsystem) samt förändring av levnadsvanor och bland annat stressrelaterad ohälsa.

Vi är ett team med kiropraktorer, sjukgymnaster, psykolog, massageterapeuter samt Mediyogaterapeut som tillsammans arbetar för att vi bäst ska hitta en lösning för att hjälpa dig.

Ryggcentrum Lund startades i 8 augusti 2010 av kiropraktor Laszlo Halasz. De första åren drevs kliniken som en renodlad kiropraktorverksamhet men genom åren har det tillkommit flera olika terapeuter i teamet. Från och med 28 maj 2018 utökas verksamheten ytterligare i samband med att Ryggcentrum Lund flyttar till nya lokaler på Vävaregatan 19 i Lund. 

Vi eftersträvar att erbjuda hög kompetens, bra service och gott bemötande. Behandlingsmetoderna ska vara baserade på evidens och beprövad erfarenhet samt ständigt uppdateras enligt senaste forskning.

Terapeuterna på kliniken har genom åren haft mer än 100 000 patientbesök. Det har gett oss en bra och bred erfarenhet. Vi sätter stor vikt på kontinuerlig vidareutbildning och engagerar oss även i forskning. Kiropraktor Laszlo Halasz har mer än 18 års erfarenhet som kiropraktor. Genom åren har kiropraktor Laszlo Halasz även varit konsult inom Region Skåne, sakkunnig i frågor avseende behandling av besvär i rörelseapparaten samt även forskat på deltid.

relationsfokus.jpg

Mitt namn är Marcus Peterson och är uktoriserad socionom, leg.psykoterapeut & handledare- och lärare i psykoterapi. Jag driver företaget Relationsfokus och erbjuder i min lokal på Agnesgatan 12 på Gamla Väster i Malmö Parterapi, Familjeterapi och Generationssamtal. Jag föreläser jag regelbundet på Socionomutbildningen och grundutbildningen i familjeterapi vid Lunds universitet, erbjuder föreläsningar till blivande pappor och par i samarbete med olika BVC och BMM i Skåne. Utöver detta handleder jag arbetsgrupper som arbetar med barn, ungdomar och familjer. 

Gemensamt för Parterapi, Familjeterapi och Generationssamtal är att jag utgår ifrån relationen mellan två eller fler individer. När jag träffar par kan fokus vara att stärka relationen men också för att separera på ett bra sätt, speciellt då det finns barn som kan påverkas. I en relation påverkar och påverkas man av varandra och utifrån denna påverkan skapar man olika mönster och ens beteenden får olika funktioner. För att uppnå en förändring anser jag att de som berörs av problemet ska ges möjlighet att ge sin beskrivning för att vi sedan tillsammans ska nå en positiv förändring.

Vill ni veta mer om mig och vad jag erbjuder får ni gärna besöka min hemsida:

www.relationsfokus.se